Au Pair Holandsko

Prohlédněte si ceník Au Pair pobytů a nezávazně se zaregistrujte !

Au Pair Holandsko je COOL! A nejen proto, že rodina Ti hradí ZÁKLADNÍ POJIŠTĚNÍ, PŘÍSPÍVÁ NA CESTU A JAZYKOVÝ KURZ!!! 🙂 Je to jeden z nejlepších evropských programů. A spolu s ním tato země, liberální a tolerantní. A k tomu spousta tulipánů, dřeváků, větrných mlýnů, vodních kanálů, Amsterdam, Rotterdam, Antverpy, Haag …

Království, které je skutečně COOL! A to ani nemusíš mluvit holandsky. Pro většinu Holanďanů je angličtina druhým jazykem, takže pokud ji ovládáš alespoň průměrně a jsi ve věku 18 až 30 let, splňuješ základní požadavky. Anglicky se můžeš dorozumět téměř všude a studovat se dá angličtina nebo jiný jazyk. Konec konců, proč by dalším plus v Tvém životě nemohla být například holandština.

Jako Au Pair v Holandsku získáš – skvělou angličtinu a holandštinu, možnost cestovat, samostatnost, cenné zkušenosti a vše si vyřídíš rychle a jednoduše z pohodlí domova 🙂

holvl1holvl2

Podmínky Au Pair pobytu v Holandsku:

  • věk 18-30 let
  • zkušenosti s péčí o děti
  • délka pobytu 6 – 12 měsíců
  • min. průměrná znalost angličtiny nebo němčiny
  • být svobodná a bezdětná
  • čistý výpis z trestního rejstříku, dobrý zdravotní stav
  • flexibilita a zodpovědnost

Holland - Amsterdam, 5420-175200381203-001

Výhody Au Pair pobytu v Holandsku:

  • kapesné minimálně 340 EUR měsíčně/ AuPair, 500-770 EUR měsíčně/ Mother´s Help
  • ubytování a stravu zdarma
  • možnost navštěvovat jazykové kurzy holandštiny, které Ti rodina platí do výše 270 EUR
  • základní pojištění ZDARMA
  • proplacená cesta tam i zpět
  • min. 2 dny v týdnu volno
  • 2 týdny placené dovolené při ročním pobytu

Program Au Pair Holandsko zahrnuje
Práce Au Pair zahrnuje péči o děti a výpomoc v domácnosti jako umývaní nádobí, praní, žehlení, utírání prachu, vysávání apod. Konkrétní povinnosti záleží vždy na potřebách rodiny. Au Pair v Holandsku pracuje průměrně 30 hodin týdně a 2 dny v týdnu by měla mít volný. Rodina Tě může požádat 1-3x týdně o babysitting. Výhodou je, že při pobytu na 1 rok má Au Pair 2 týdny placené dovolené 🙂

Studium jazyka
V Holandsku je studium povinné. Jak by ne, když na něj rodina přispívá 🙂 Vybrat si můžeš z různých jazyků – angličtina, němčina, holandština …. nebo všechny dohromady 🙂

Lokality

V Holandsku máme k dispozici prověřenou síť spolupracujících agentur, které jsou Ti k dispozici po celou dobu pobytu. V případě, že si s rodinou nesedneš, je výměna rodiny vždy jednoduchá a zdarma.
COOL typy cos by sis neměla nechat v průběhu pobytu ujít a kam si naplánovat výlet:

Amsterdam – největší holandské město, domov stovek národností, kosmopolitní, evropský mix kultur a tradicí, rušné město rozkládající se na 1000 kanálech

Rotterdam – největší holandský přístav, příjemná přímořská atmosféra

Haag – sídlo vlády Holandska, bohatý kulturní život, nekonečné možnosti využití volného času

 Wooden tulips in Amsterdam flower market.hol4

Cesta
Jakmile budeš umístěná, pošleme Ti zvací dopis od rodiny, smlouvu, odjezdové materiály a nabídku jízdenky. Jízdenku si samozřejmě můžeš zakoupit přímo u nás. Většina rodin Ti cestu po příjezdu proplatí 🙂 Možnost cestovat s kamarádkou – samozřejmě!! I do Holandska je možné přihlásit se s kamarádkou 🙂

Více informací o kompletaci přihlášky:  

Přihláška Au Pair Holandsko na stažení – rádi Ti ji v případě zájmu zašleme poštou

Přihláška obsahuje:
Au Pair Application form v angličtině a češtině
– dopis rodině – tzv. Dear Family Letter, motivační dopis o Tobě, Tvých zájmech, zkušenostech, důvodech, kvůli kterým chceš pracovat jako Au Pair apod.
– alespoň 2 reference – doporučení na Tvé předchozí zkušenosti s dětmi a minimálně 1 charakterovou referenci. Reference musí být v angličtině nebo přeloženy do angličtiny
– 1 usměvavou fotografii obličeje 🙂 – pošli emailem
– fotokoláž – fotografie s dětmi, přáteli, rodinou s popisem (cca 2-3 strany A4), možno poslat emailem z digitálního fotoaparátu
kopii pasu – stačí strana s fotkou
kopii řidičského průkazu – pokud ho vlastníš
– potvrzení od lékaře a výpis z rejstříku trestů  ne starší než 3 měsíce (lze dodat po umístění)
– jakékoli další certifikáty, vysvědčení, které pomůžou přesvědčit Tvoji budoucí hostitelskou rodinu, že jsi ten nejlepší kandidát pro ně (např. osvědčení o kurzu první pomoci, Cambridgeský certifikát apod.)

3. Všechny podklady zašli do nejbližší pobočky COOLAGENT. Po jejich zpracování a zaslání do partnerské agentury se začne ihned hledat rodina pro Tvůj pobyt. Jakmile se objeví první nabídka, budeme Tě neprodleně kontaktovat.

Pro detailnější informace kontaktujte naše koordinátorky:

Praha: Emília Kollárová, praha@coolagent.cz
Brno:  Šárka Kuchtová, brno@coolagent.cz
Londýnlondyn@coolagent.cz

nebo zavolejte na bezplatnou linku COOLAGENT zdarma z celé ČR: 800-1-AGENT (tj. 800-1-24368).

Pokud Ti je všechno jasné a splňuješ podmínky, můžeš se rovnou do programu přihlásit, stačí vyplnit a odeslat Předběžnou přihlášku (klikni na REGISTRACE – stránka obsahuje informace k vyplnění a on-line formulář).