Vyhledávání

Nejčastěji hledáte: aupair, irsko

Boston, Velká Británie

Školní rok 2015/2016 – Ahojte, pokud přemýšlíte jak je nejlepší si zlepšit cizí jazyk, tak vám určitě mohu doporučit jet do zahraničí. Není třeba se bát, i když na tom nejste moc dobře s cizím jazykem. Možná v prvních dnech nebo týdnech budete trošku ztracení, ale je potřeba dát tomu čas a i trochu vašeho úsilí.

Juraj1

Já žiji v malém britském městečku Boston a jsem ubytovaný a internátu, který se nachází v areálu college a je opravdu jen pár kroků od školy takže i studenti, kteří mají problémy s ranním vstáváním, nebudou muset vstávat brzy. Na internátu budete mít možnost poznat i mnoho studentů z jiných zemí. Avšak největší zastoupení studentů na internátu má Německo a hned za ním následuje Slovensko. Internát je velký a kdybyste nechtěli bydlet vedle Slováka, tak by s tím neměl být problém.

Juraj3

Ve škole jsou učitelé velmi přátelští a vždy, když něco student nechápe, tak se mu to snaží vysvětlit a mají s ním trpělivost. Vymýšlejí nám zajímavé úlohy , skupinové práce, abychom se naučili pracovat mezi sebou a mluvili stále anglicky.

Pro mezinárodní studenty se organizuje mnoho zájezdů do jiných měst v Anglii. Stihl jsem už navštívit: Londýn, Lincoln, York, Cambridge a ještě mě čekají 2 dny v hlavním městě Skotska- Edinghburgu. Také podle toho jaké předměty si ve škole vyberete, tak máte možnost navštívit zajímavé místa jako je nejvyšší soud, britský parlament, zajímavé univerzity nebo nahrávací studio Harryho Pottera.

Juraj2

S agenturou COOLAGENT jsem byl velmi spokojený. Odpovídali expresně a byli velmi nápomocní i vzhledem k tomu, že jsme to s rodinou začali vyřizovat 2 měsíce předem. Vám ostatním raději radím to začít vyřizovat dřív, aby byly ještě volná místa.

Chcete zažít něco podobného?
Tak neváhejte a kontaktujte mě ještě dnes!

Šárka Kuchtová

koordinátorka

Všední den 9 - 17h

Odpovíme do 24 hodin

Nezávazná poptávka

Šárka Kuchtová

koordinátorka

Všední den 9 - 17h

Odpovíme do 24 hodin

Nemějte obavy. Vše za Vás vyřídíme.

Máme více než 26 let zkušeností

Historie COOLAGENTu se začala psát roku 1995 a od té doby jsme zažili a úspěšně vyřešili tolik věcí, že už nás něco jen tak nepřekvapí, a my vám tak s čímkoliv dokážeme bleskově pomoci. Ruku na to!

Pár informací z historie

Pomohli jsme více než 20 000 spokojeným klientům

Našimi prvními klientkami byly Zuzana J. a Mária M., které již v roce 1995 vyrazily na Au Pair do Británie. Od té doby plníme životní přání a sny vás všech jako na běžícím páse a velmi nás to baví! 

Podívej se na reference

Ke každému klientovi máme individuální přístup

Dobře víme, že každý/á z vás má své specifické potřeby, touhy, plány i cíle, které si vždy pečlivě vyslechneme, abychom vám mohli pomoci vybrat ten nejlepší program pro vás. A tím to nekončí, k ruce jsme vám po celý program. 

Zjisti o nás více
newsletter

Zůstaňte s námi
v kontaktu

Chcete si vybrat nějaký kurz nebo práci v zahraničí a pořád ještě váháte?