Work & Travel USA – Podmínky

WAT7Splňuji podmínky programu?

  • student denního studia VŠ, VOŠ
  • věk od 18 do 29 let
  • komunikativní znalost angličtiny

Co všechno potřebuji k vyřízení?

1. Když se rozhodnete pro self placement (máte vlastní zajištěnou pozici pracovní praxe v USA) :

  • vyplněnou application form
  • potvrzení o studiu (v češtině i v angličtině)
  • kopii pasu
  • job offer (smlouvu od amerického poskytovatele pracovní praxe)

2. pro ty, kterým zajistíme pozici pracovní praxe my – into placement

  • application form
  • potvrzení o studiu (stačí v češtine)
  • kopii pasu
  • životopis v angličtině s fotografií

COOLAGENT – Your COOL Agency